Bentley Continental GTC W12 Mulliner
2012
|
73.000 km
|
560 hk

Denne GTC W12 er produceret efter specialordre fra en Bentley high-end klient fra Zürich.  Kunden udnyttede Bentleys Mulliner-særkonfigurationsprogram til fulde og bilen blev sat så godt sammen på farver og udstyr, at den uundgåeligt får ens dag til at lykkedes en tand mere, hver gang man ser og kører den. En Bentley GTC W12 Mulliner har sit helt eget stærke udtryk og væsen.

Bilens dybe mørkegrå eksteriørfarve er Anthracite, en specialfarve fra Bentleys Mulliner eksklusive farvepalette.

Interiøret er af højeste læderkvalitet, udført i den sorte Beluga-farve – farven er gennemgående i interiøret, hvor også bundmåtter, seler, rat mv. er i Beluga. Ekslusive håndsyede diamantsyninger går gennem kabinen i kontrastfarven Porpoise. Diamantsyningerne tager sig unikt ud på sæderne, nakkestøtterne, dørpaneler og på rattet, mens dobbelt-syninger findes på bl.a. instrumentbord, centerkonsol, armlæn og sæderyg.

Listen over bilens optioner er helt speciel for denne årgang og bilen står som nævnt, i komplet Mulliner-specifikation, der eksklusivt omfatter sortmalede bremsekalibre, massagesæder med varme/ventalition, ratvarme, bakkamera, Knurling-aluminiumpakke og 21” Mulliner 5-egede splitfælge.

Som helhed er en Bentley Continental en fremragende kørekammerat – hver dag og på langfart. Denne GTC W12 Mulliner er gennemført og dens niveau på Bentley-skalaen er højt.

Vi hentede bilen hos en Bentley specialist i Tyskland i foråret 2018. Bilen har senest gennemgået service hos Bentley København d. 29/11/2019 ved 72.146 km. Servicehistorikken på bilen er komplet og udelukkende ved autoriserede Bentley-filialer.

Specifikatoner

Årgang: 2012
Kilometerstand: 73.000 km.
Hestekræfter: 560 hk.
Gearkasse: Automatisk
Accel. 0-100 km/t: 5.2 sekunder
Topfart: 312 km/t
Effekt: 650 nm.

Udstyr

Akustisk forrude
Aluminiumspedaler
Bakkamera
Beluga bundmåtter
Beluga kaleche
Beluga kalacheinderside
Beluga seler
Bentley Audio System
Bluetooth

Diamantsyninger
Dynamiske forlygter
Eksteriørfarvede sidespejle
Elektrisk bagklap
Emblemer i nakkestøtte
Garageåbner
Keyless entry & drive
Knurling gearvælger
Krom eksteriørpakke

Massagesæder med varme/ventilation
Matrix frontgrill m. sort radiatorpanel
Mulliner driving specification
Nakkevarmer
Navigationssystem
Indstigningslister m. Bentley logo
Interiørpaneler mørk valnød
3-zone aircondition
21” Mulliner 5-egede splitfælge