BMW 740e iPerformance xDrive
2018
|
3.000 km
|
326 hk

De store luksus-sedaner som eksempelvis BMW 750i, Mercedes-Benz S63/65 AMG, Audi S8, Maserati Quattroporte osv. Er traditionelt kendt for overskud og, i tilfælde, diskret (og fedt) show-off.

Mange er nu begyndt at se flere grunde til at erhverve sig biler med hybrid-motorer. Mange af disse biler er endda stadig kraftfulde, de er slet ikke langsomme og de er endda tilbøjlige til at modtage ros fra venner, forretningspartnere, kollegaer, familie og dine naboer især, der nu kan nyde deres morgener i stilhed og elskeligt undvære den buldrende motor fra deres nabos bil. Og så er der selvfølgelig ingen tvivl om, at det er en stor tilfredsstillelse for alle, at skære lidt ned på CO2-udledningen.

I de senere år, vi har set massevis af hybrid-biler forlade fabrikkerne på verdensplan – nogle med mere succes end andre.

Og nu til vores bil i fokus; BMW 740e xDrive iPerformance. Bilens hybridmotor har et nogenlunde tilsvarende output som det der findes i række-sekseren fra 740d’eren. 326hk i 740e sammenlignet med 320 i 740d.

I størstedelen af situationer kan en 740e bruges nøjagtigt som en almindelig bil. De første 30-50km dagligt kan dog tilbagelægges via ren el-drift – hvilket altså bidgrager til en ret stor effektivitetsfordel sammenlignet med dens konkurrenter.

I en 740e går man ikke på kompromis sammenlignet med resten af 7-serien fra BMW. Interiøret er lige så komfortabelt, luksuriøst og stort. Man vil dog opdage et mindre bagagerum, da den elektriske del af motoren findes gemt væk heromme.

Både interiør og eksteriør besidder en masse højteknolgisk udstyr; bl.a. massagesæder, varme i sæderne både foran og bagi – såvel som ventilation foran, BMW Laser Light, Harman & Kardon surround sound, ambient belysning, Gesture Control osv.

 

Specifikatoner

Årgang: 2018
Kilometerstand: 3.000 km.
Hestekræfter: 326 hk.
Gearkasse: Automatisk (DCT 8-speed)
Accel. 0-100 km/t: 5.5 sekunder
Topfart: 250 km/t
Effekt: 500 nm.
Brændstofforbrug: 50 km/l.

Udstyr

Active pedestrian protection
Alarm system
Ambient lighting package
Apple Carplay
Automatic high-beam headlight control
Backup & front-facing camera
Bluetooth
BMW Display Key
BMW Gesture Control
BMW Laser Light
CD-player

Climate laminated  windscreen
Comfort Access & Keyless go
Comfort heated/ventilated front seats
Driving Assistant Plus
Exclusive Nappa Leather – Mokka
Exterior design: Pure Excellence
Fine wood trim w/ metallic inserts
Harman & Kardon Surround Sound System
Head up display
Heated rear seats
Integral Active Steering

Intelligent Emergency Call
Massage seats front
Navigation ConnectedDrive
Park Assisant & Surround View
Soft-close system
Sports steering wheel in leather
WiFi Hotspot
Wireless phone charging preparation
19’’ LT/ALY rims; V-spoke design
4-zone climate control