NISSAN GT-R R35 Black Edt.
2015
|
17.800 km
|
550 hk

Nissan GT-R R35 Black Edition fra 2015.

Seriøs japansk automobil som er født af motorsport, som har hold i, og som deler DNA med legendariske racer- og gadebiler fra Nissans motorsport-division der daterer tilbage til slut 60’erne start 70’erne.

Den her GT-R R35 er leveret fra fabrikken i en kendetegnende og klassisk GT-R konfiguration med Pearl White (QABG) eksteriørfarve og Black Edition-trim indvendigt, med komplet sort læderkabine med røde kontraster og matteret kulfiber. Det her er en af Europas bedste bud pt., på en original Nissan GT-R Black Edition, som stadig står, som om den just havde forladt Nissan-værftet. Bilen er oprindeligt tysk leveret i februar 2015.

I marts 2016 får bilen dansk ejerskab. Her har bilen kørt 8.000 km. I dag har den kørt 17.800 km. Alle kilometer er tilbagelagt af nidkære ejere, som har værnet om den her GT-R. Den er passet og plejet efter alle kunstens regler. Dette sunde ejerskab kan ses i samtlige aspekter af bilen.

Nuværende ejer sætter et par ord på sin GT-R…

”Fantastisk køremaskine, og folk der mener at den er en digital, “isoleret” og ikke mindst uinvolverende køremaskine, har aldrig prøvet en. Den var for forud for sin tid da den blev lanceret. Næsten alt i dag er markant mindre involverende, efter min mening.
Hvis du fucker op, kan den selvfølgelig redde dig, som en moderne bil med hjælpemidler bør kunne, men passer du ikke på, og er overmodig med at deaktivere hjælpemidlerne, kan man hurtigt komme i uføre.

Man hører differentialer (for og bag!), turboer der spoler op, gearkassens tandhjul der arbejder, på en måde som jeg kun tidligere har hørt i rendyrkerede racerbiler.
Den har en utrolig lav drag coefficient for sin tid, flat-bottom underside, flydende bremseskiver mv. – igen som man ellers primært ser på racerbiler”

Økonomi

Sæsonleasingforslag:
Aktiv leasingperiode: 6 mdr.
Stilstand: 6 mdr.

Udbetaling: 100.000,- + moms
Mnd. ydelse, aktiv: 4.980,- + moms
Mnd. ydelse, stilstand: 3.400,- + moms

Restværdi: 590.000,- + moms & eks. registreringsafgift.

Ovenstående afhænger af kreditvurdering.