Porsche 991 Black Edition
2016
|
37.000 km
|
350 hk

Det spændende ved denne 991 Carrera Black Edition er, at den i grundlæggende form er bygget akkurat som var det en 993 fra midten af 90’erne. Det er puritansk og med direkte kommunikation mellem fører og 911.

Går man direkte til bilens opbygning, er dette blandt allersidste aftapning af 911’eren monteret med boxer sugemotor med træk på udelukkende den bagerste aksel og dertil manuelt gear. Lig dertil alt den teknologi Porsche AG, har kunne oparbejde siden 993’eren var i produktion i Zuffenhausen og du har en yderst fin kørermaskine i denne 911’er, der gør hvad den bliver bedt om og byder på ærlig og lidt mere “håndholdt” 911’er køreglæde.

Flere af bilens optioner trækker klare referencer til modellens forhistorie. Herunder den simple 911-modelbetegnelse på bagenden som stammer helt tilbage til 60’ernes første Porsche 911’ere. De sorte bremsekalibre trækker samme renæssance til 911’eren fra slut 60’erne.

Bilen har autoriseret Porsche-historik og et komplet stamtræ over de tidligere to ejere. Vi fandt denne 911 Black edition  via en international Porsche-specialist. Bilen startede sit liv i Norditalien med en erfaren Porsche herre bag rattet på weekendture i Alperne og derfra til sit andet ejerskab hos en Advokat i Bredgade.

Fra fabrikken i Zuffenhausen er denne 911 leveret med en del særoptioner. Herunder kan bl.a. nævnes PDLS+. Dvs LED forlygter man normalt kun finder på 991 Turbo S modeller.  20” Turbo fælge, Porsche våbenskjold i nakkestøtter etc. – samt flere udvidede læderoptioner.