Bentley Continental GT W12 Speed
2016
|
42.000 km
|
642 hk

Lad os høfligt starte med navnet på lakeringen – Peacock Blue Metallic. En af Bentley Motors Limited mest legendariske farver.
Kombiner det så med Imperial Blue læder med kontrastsyninger og særligt udvidede læderoptioner i Fireglow Red, så er vi ved at være der på det mest eksklusive Bentley kan præsterere. Glem ikke, at de valgte at det skulle være W12 kraftværket der førte begivenheden an, naturligvis den stærkeste nogensinde i Bentleys Speed-version.

Vi har arbejdet med Bentley i 15 år i Nordic Drive og den Peacock dybe mørkeblå metalfarve mener vi går så lækkert tone-i-tone med det Imperialblå læderinteriør.
Der er rullet ufatteligt få Peacock versioner ud af Bentleys maskinrum i Crewe, UK.

Denne Bentley er blandt de seneste aftapninger af Continental GT Speed-serien.
Bilen er indregistreret i årets sidste dage 2015 efter specialordre fra en Bentley high-end klient. Det er en 2016 model.

GT Speed 2016 versionen  er mere æstetisk fremtrædende, mere eksklusivt detaljeorienteret og langt mere aerodynamisk til sammenligning med den foregående model.

På denne GT Speed er det mange kombinationer der gør den til en absolut stærk og udtryksfuld køremakker.
Blandt de udvidede læderoptioner findes den individuelle designpakke, der består af unikt kontrasterende læder på flere interiørpaneler i kabinen. Denne læderpakke var udelukkende individuelt konfigurérbar. Det vil sige at den ikke blev udbudt, fra Bentleys side, som allemandseje og optionen ses derfor sjældent i dag – og primært på specialmodeller.

Bilen har en langt mere aggressiv fremtoning end de tidligere GT Speed-modeller.
Luftindtag i front og motorhjelm er mere markante med sine hårdere linjer og spiller flot sammen med lygtehusenes sorte specialoptioner. Bagenden er mere helstøbt og har en mere udtalt aktiv spoiler. De store ovale udstødninger er mere prominente og bagdiffuser har fået mere taletid.

Lad os slutte af med at betragte, at denne W12 GT Speed kune blive en kommende Bentley GT Speed-klassiker, netop på baggrund af, at alle ender fandt sammen i denne sidste aftapning. Bentleys designafdeling har turdet at tegne denne model mere dyrisk og formfuldendt end nogensinde før. Læg dertil, at der konstrueret under 10 stk Bentley Contiental GT Speed i Peacock over Imperial på verdensplan.

Bilen har kørt i Danmark siden efteråret 2017, hvor vi hentede den hjem via Bentley Hannover til en af vores stamkunder.

Bilen er serviceret rettidigt og kontinuerligt hos autoriseret Bentley filial. Senest er service udført d. 21.11.2019 hos Bentley Copenhagen v. 41.784 km.

Alle nøgler, original servicebog og servicehæfter medfølger.

Specifikatoner

Årgang: 2016
Kilometerstand: 42.000 km.
Hestekræfter: 642 hk.
Gearkasse: Automatisk (ZF 8-speed)
Accel. 0-100 km/t: 4.1 sekunder
Topfart: 331 km/t
Effekt: 840 nm.

Udstyr

Adaptiv fartpilot
Adaptiv luftundervogn
Aluminiumspedaler
Bagsæde komfortpakke
Bakkamera
Breitling Center Watch
Bluetooth
Broderet Bentley-logo i nakkestøtter
Elektrisk bagklap
Forsæder m. varme/ventilation

Forsæder m. massagefunktion & memory
Frontgrill i sort, nedre
Frontgrill i krom, øvre
Keramiske bremser
Keyless go
Kontrastsyninger
Komfortspecifikation
Mulliner Driving Spec.
Naim Surround Sound

Navigation
Premier specifikaion
Røde bremsekalibre
Soft close døre
Termoruder m støjdæmp.
Udvidet interiørpakke – Aluminium
Udvidet interiørpakke – Læder
3 zone klimaanlæg
21″ Bentley Speed fælge