Bentley Continental GT Speed
2015
|
83.000 km
|
625 hk

Bentley Continental GT Speed – bestilt og leveret via en af de største Bentley-filialer i Tyskland; Bentley Düsseldorf. Registreret første gang d. 10.12.2014 som en 2015-model.

Lad os høfligt starte med lakeringen; Beluga Black Solid. En non-metallisk sort lakering, værende en af Bentley Motors Limited mest legendariske farver.
Kombiner det så med Beluga læder samt et utal af accent-color optioner i Porpoise Grey – farven går igen i samtlige kontrastsyninger i kabinen.

Glem ikke, at de valgte at det skulle være W12 kraftværket der førte begivenheden an, naturligvis i generationens stærkeste Bentleys Speed-version med 635 hestekræfter.

Vi har arbejdet med Bentley i 15 år i Nordic Drive og Beluga Solid mener vi går så lækkert tone-i-tone med Beluga/Porpoise.

På denne GT Speed er det mange kombinationer der gør den til en absolut stærk og udtryksfuld køremakker.
Blandt de udvidede læderoptioner findes kontrasterende læder på flere interiørpaneler i kabinen. Denne læderpakke var udelukkende individuelt konfigurérbar. Det vil sige at den ikke blev udbudt, fra Bentleys side, som allemandseje og optionen ses derfor sjældent i dag – og primært på specialmodeller.

Bilen har kørt i Danmark siden 2017.