Bentley Continental GT W12 Speed
2016
|
33.000 km
|
642 hk

En Bentley Continental GT Speed er pt. placeret i vores hangar på Amager. Der er tale om en særligt velkonfigureret GT W12 Speed (faceliftet model) med adskillige konfigurationer og ekstra optioner. 

Bilen er indregistreret første gang i slutningen af april i 2016 og er derfor det seneste facelift Bentley har leveret, inden den nye Continental GT blev præsenteret i 2018. Ved dette facelift tager GT Speed’en imod en ordentlig overhaling og fremstår herfra æstetisk mere luftig, detaljeorienteret og mere aerodynamisk agerende til sammenligning med 2015-modellen. 

For at optimere bilens aggressive tilstedeværelse, har Bentley valgt at redesigne fronten – således har den fået bredere luftindtag der strækker sig længere ud mod bilens forreste hjulkasser og samtidigt øger mængden af luft motoren kan indtage og forbedrer kølefunktionen af de store bremser. Lygtehusene har fået et mørkere indre, der ligeledes understreger det aggressive look.

Forskærmene har fået et nyt strømlinet B-formet luftindtag, hvor “Speed” -emblemet var monteret på den tidligere model – dette emblem blev flyttet til mellem forhjulet og døren lige over sideskærmen.

Opdateringerne fortsætter med en langt mere skulpturel bagende, der bl.a. indeholder en mere udtalt integreret spoiler. Den reviderede bagdiffuser er unik for GT W12 Speed og de to store ovale udstødninger er mere prominente og fremtrædende i dette nye design. En ny kromstribe løber horisontalt hele længden af den øverste bagkofanger. 

Indenfor i kabinen er opdateringerne mindre omfattende, men bemærkelsesværdige alligevel. Betjeningspanelerne er blevet revideret for et skarpere look, mens instrumentpanelet har fået opdateret grafik 0g funktionalitet. Kabinebelysning leveres nu af LED-lys. 

 

Eksteriørfarven på denne Continental GT Speed er Onyx Black og interiøret præges af Beluga læder med Linen kontrastsyninger og udvidede læderoptioner. Blandt de udvidede læderoptioner findes den individuelle designpakke, der tilbringer unikt kontrasterende læder på diverse interiørpaneler. Disse paneler udgør bl.a. ydersiderne af centerkonsollen, der på hver sin side slanger sig videre op under instrumentbordet, indersiden af midterkonsollen foran og bagved, dørpanelerne, om gearvælgeren, på sidepanelerne bagved og som en læderkant på bundmåtterne. Linen er historisk og aktuelt set, Bentleys svar på en lys beige og placerer sig lige efter ”White”, som den lyseste farve på skalaen.

Denne læderpakke var udelukkende individuelt konfigurérbar. Det vil sige at den ikke blev udbudt, fra Bentleys side, som allemandseje og optionen ses derfor sjældent i dag og primært på specialmodeller som eksempelvis Bentleys ”Black Edition” GT Speed. 

På ydersiden af denne GT W12 Speed er der gjort en særlig dyd ud af, at få den til at fremstå særlig – og samtidig kunne placere sig under radaren og ikke være for opsigtsvækkende. Derfor har man eksempelvis valgt at specificere det nedre segment af den store frontgrill i mørk krom og det øvre i almen krom. På de fleste GT Speed vil man se, at begge grill-sektioner er i mørk krom. Flere kromdetaljer kan findes langs det nedre sidepanel, på dørhåndtagene, rudelister og rundt om lygtehusene foran og bagi.

 

Bilen er serviceret rettidigt hos autoriseret Bentley filial og kommer med netop opdateret og udvidet Bentley fabriksgaranti og Roadside Assistance  t.o.m 12/06/2020. Alle nøgler, original servicebog og servicehæfter medfølger.

Specifikatoner

Årgang: 2016
Kilometerstand: 32.000 km.
Hestekræfter: 642 hk.
Gearkasse: Automatisk (ZF 8-speed)
Accel. 0-100 km/t: 4.1 sekunder
Topfart: 331 km/t
Effekt: 840 nm.

Udstyr

Adaptiv fartpilot
Adaptiv luftundervogn
Aluminiumspedaler
Bagsæde komfortpakke
Bakkamera
Breitling Center Watch
Bluetooth
Broderet Bentley-logo i nakkestøtter
Elektrisk bagklap
Forsæder m. varme/ventilation

Forsæder m. massagefunktion & memory
Frontgrill i sort, nedre
Frontgrill i krom, øvre 
Keramiske bremser
Keyless go
Kontrastsyninger
Komfortspecifikation
Mulliner Driving Spec.
Naim Surround Sound

Navigation
Premier specifikaion
Røde bremsekalibre
Soft close døre
Termoruder m støjdæmp.
Udvidet interiørpakke – Aluminium
Udvidet interiørpakke – Læder
3 zone klimaanlæg
21″ Bentley Speed fælge

Økonomi

Flexleasingforslag:

Leasingperiode: 12 mdr. 

Eks. moms:
Udbetaling: 210.000,-
Mnd. ydelse: 10.349,-

Inkl. moms:
Udbetaling: 262.500,-
Mnd. ydelse: 12.937,-

Restværdi: 690.000,- eks. moms & eks. registreringsafgift.