Porsche 991.2 GT3 RS
2019
|
5.800 km
|
520 hk

991.2 GT3 RS – made in Weissach.

Når Weissach-RennSport-afdelingen hos Porsche bygger GT3 RS på højeste note, er det altid vildt.

Den her GT3 RS er produceret som del af anden generation af 991-serien. Den blev bestilt på en Costum Tailoring ordre via Porsche København. Eksklusivt og ret specielt er dokumenterbart ordre- og produktionsforløb tilgængeligt.

Bilens er lakeret i sortmetal, suppleret med kulfiber og Satin Platinum GT3 RS fælge. Weissach-pakken inkluderer kulfibertag, bagspoiler og frontklap, endvidere er kulfiber konfigureret på sidespejlhuse og vinduestrekanter. Dertil bur i kabinen.

Udvidede læder- og alcantara-optioner er konfigureret indvendigt. Disse optioner finder sjældent vej til et GT3-produkt fra Porsche. I kombination med lysegrå syninger findes læder på ratstammen, airbagmodul, omkring Sport Chrono-uret, øvre instrumentbræt, øvre dørpaneler, omkring højttaler- og luftventilationsmoduler mv. Ligesom udvidede alcantara-optioner med lysegrå syninger er konfigureret på de nederste dørpaneler, nedre instrumentbræt, midterarmlæn, solvisir og på rattet i kombination med kulfiber. Sorte seler og 6-punkts seler samt sorte urskiver fuldender kabinen.

Siden første levering af bilen i august 2019 er der blevet tilbagelagt 5.800 kilometer. Og dette kun i de varmere måneder.

Bilen har netop været hos Porsche København til service og er helt klar til at give næste ejer køreroplevelser af guds nåde.

Økonomi

Kontantpris: DKK 1.720.000 eks. moms og eks. dansk registreringsafgift.

Leasingkontrakt kan opstilles ved personlig henvendelse.