Porsche 991 Carrera 4S
2013
|
91.000 km
|
400 hk

Det er svært at blive træt af suge-boxermotoren på 3.8 liter der ligger solidt plantet lige over den bagerste aksel på første generation af 991’eren. 4S-varianten sender de 400 notoriske hestekræfter til alle fire hjul. Helt utrætteligt.

A1 Schwarz er farvekoden fra Porsche AG; unischwarz. Denne lakering er blandt årsagerne til at vi bragte bilen til vores garage i 2016.

Bilen blev købt hos Porsche Zentrum Hamburg ved en kilometerstand på 60.122 km. På dette tidspunkt havde bilen været under ejerskab af samme ejer siden bilen forlod Zuffenhausen-værftet og blev indregistreret første gang i foråret af 2013.

Bilens optionsliste er ikke som enhver anden sort Porsche 911. Navnlig er farven en unifarbe fra Porsche-farvepaletten. En sort lakering uden tilføjet metaleffekt. Under konfigurationen har man været særligt omhyggelig i at sikre sig, at denne 991 C4S kunne være en daily driver og en køremakker langt ude i fremtiden.

Bilens sæder er af 18-vejs varianten og dertil er bl.a. Adaptiv fartpilot, PDLS, Sportsudstødning, 20’’ Carrera Classic-fælge, Sport Chrono Paket, Porsche-logo i nakkestøtterne og fabriksmonterede spacers på bagerste aksel tilvalgt. Deslige findes en række udvidede læderpakke-optioner i kabinen. Porsche-familiens våbenskjold er tillige blevet stemplet ind i nakkestøtterne på de to forsæder.

Denne unisorte Porsche 911 er klar på nærmest alt og kan levere både eksplosive og rare køreoplevelser – altid charmerende i sit udtryk.