Porsche 991 Turbo
2013
|
119.000 km
|
520 hk

Porsche AG har altid haft et crush på at male 911’ere i vilde tone-i-tone kombinationer.

Af og til bevarer de deres arkitektoniske tilgang til stålet, når de konfigurerer tone-i-tone på særlige 911’ere. På denne Porsche 991 Turbo blev mineralfarven Quarts (Achat) valgt, dertil kridtgråt læder via bi-color optionen med Achatgrau som makker. Porsche AG gik endda videre i bi-color mulighederne og udførte bundtæppet og sidevanger i Kieselgrau over Schwarz bundmåtter med Kieselgrau kantsyninger. De stoppede naturligvis ikke her, taghimmel er Achatfarvet alcantara og Sport Design rattet er selvsagt i læder der matcher det Achatgrau læder på instrumentbordet – der i samme ombæring fik tilvalgt Kieselgrau kontrastsygninger til at binde farvekombinationerne helt sammen.

Bilen har udelukkende været i ejerskab af Porsche AG indtil vi finder den i efteråret 2016, da den har kørt 39.400 km.

Porsche AG har været særdeles omhyggelige i sin konfiguration af denne 911 Turbo, hvor optioner som adaptiv fartpilot, Porsche Dynamic Light System Plus, 18-vejs adaptive sportsforsæder og carbon interiørpakken er tillagt det endelige vognkort.

I Danmark har bilen været kørt af samme ejer siden vi hentede den hertil. Bilen har spenderet sin tid primært som en langstreckenwagen og har på omtrent fem år tilbagelagt yderligere 80.000 km., så den nu totaler ud på kilometertælleren på 119.000 km. Oplevelsen af bilen er som havde den kørt en brøkdel af realiteten.

Komplet vognkort samt Porsche servicehistorik dokumenteres ved forespørgsel.

Udstyr

Adaptiv fartpilot
Adaptive 18-vejs sportsforsæder
Bakkamera
Bluetooth mobilopkobling
Carbon interiørpakke
Digitalradio DAB+
Elektrisk soltag

Læderkabine bi-color
ParkAssistent for/bag
Porsche Active Safety (PAS)
Porsche Comm. Management (PCM)
Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)
Porsche Dynamic Light System+ (PDLS+)
Porsche Entry & Drive

Sport Chrono Paket
Sport Design rat
Sport Design sidespejle
Sædevarme foran
Telefonmodul
20” 911 Turbo fælge