Porsche 993 Turbo
1995
|
72.000 km
|
408 hk

Hækvingen på en 993 Turbo er ikke bare design så det rykker. Det er en nødvendighed for at “tvinge” luft ned i intercooleren. Porsche AG hovederne har længe arbejdet med at få mere fed energi ud af maskinrummet uden at forulempe omgivelserne for meget. Comme ci comme ca, men viljen til at få noget der er forfærdeligt hurtigt til at være bæredygtigt og langtidsholdbart, har altid været i Zuffenhausen koden. 911 Turboen er derfor generelt en absolut darling i vores Porsche 911 liv her i garagen og den har bevist sit værd i vores mange år med 911’ere i stalden.

Omdrejningspunktet for glæden ved 911’ere, er blandt andet når noget som det her rodfæster sig – og når der til tider dukker noget op som her – en særlig type 911’er der indoktrinerer og appellerer til, at vi alle tager os lidt længere tid – kører når tiden er til det (læs gerne; ikke myldretid) men når man vil det hele på den nice måde, så fungerer det på den store skala.

Den her 993 Turbo er originalt leveret i farven Arena Red (farvekode H8), der var en af signaturfarverne under introduktionen.