Porsche 997 Carrera 4S
2010
|
76.000 km
|
385 hk

Denne Porsche 911 Carrera 4S fra 997-generationen blev leveret første gang af Porsche Zentrum Düsseldorf d. 25/05/2010. Via Porsche Exclusive Manufaktur er bilen konfigureret stilistisk simpel, men med sans for detaljen. Bilen er Basalt Schwarz udvendigt og interiøret består af sort læder. 

Sæderne i bilen er 14-vejs adaptive og i fuldt perforeret læder med både varme- og ventilation. På instrumentbordet, omkring Sport Chrono-modulet, på gearvælger, på håndbremsen og på dørhåndtagene har Porsche gjort sig umage – her findes nemlig de udvidede læderoptioner som Porsche Exclusive Manukfatur udbød deres kunder, da disse biler var konfigurérbare. 

Rattet i bilen er af Sport Design-stilen og tager kabinen til det næste niveau. Under PCM-modulet (navigationsskærmen) findes tre knapper der alle bevirker den totale køreoplevelse og fuldstændiggør denne 997 4S; der er selvfølgelig snak om knapperne til aktivering af Sport- og Sport Plus drive mode samt den magiske knap der åbner spjældene i udstødningen. 

Denne 997 4S er solidt plantet på 19” Turbo fælge omfavnet af Pirelli P-Zero dæk. 

Bilens kilometerbestemte service er overholdt og fremgår via bilens servicebog. Bilen har været serviceret hos Porsche Zentrum Düsseldorf og senest hos Porsche Center København d. 17/05/2019. Bilen fremstår i særdeles velholdt stand og er klar til næste kapitel i sit liv. 

Specifikatoner

Årgang: 2010
Kilometerstand: 76.000 km.
Hestekræfter: 385 hk.
Gearkasse: Automatisk (PDK 7-speed)
Accel. 0-100 km/t: 4.4 sekunder
Topfart: 295 km/t
Effekt: 420 nm.

Udstyr

Armlæn i læder
Bluetooth mobilopkobling
BOSE surround sound system
Dørhåndtag i læder (Exclusive)
Dæktryksmonitrering (RDK)
Elektrisk soltag
Fjernbetjent centrallås
Fartpilot

 

Håndbremse i læder (Exclusive)
Instrumentbord i læder (Exclusive)
Klimaautomatik
Midterkonsol i læder (Exclusive)
Nedblændingsbakspejl
Parkeringssensor (bag)
PDK Porsche dobbeltkobling
PCM (navigationssystem)

Regnsensor
Servotronic
Sport Chrono Plus pakke
Sport Design rat
Sportsudstødning
Sædevarme- & ventilation foran
19” Turbo fælge