Porsche 997.2 Carrera GTS
2011
|
63.000 km
|
408 hk

Særlig baghjultrukket 911 GTS udført i Dunkelblau Metallic som komplimenteres af et specialbestilt interiør i naturlæder.

Denne 997.2 GTS er konfigureret helt særligt ab werk jf. flere unikke ønsker fra oprindelige ejer. Bilen blev bestilt og leveret via Porsche Zentrum Hamburg Nord-West. Blandt de særlige optioner som der er blevet åbnet op for på denne 997, findes bl.a. læder omkring PDK gearvælgeren, langs centerkonsollen, på håndbremsen, på sidepanelerne v. PCM-modulet, på dørpaneler og på instrumentbordet. De fuldelektriske sportssæder har også fået imprægneret Porsche-våbenskjoldet i nakkestøtterne.

Udvendigt er mørkegrå centerlock RS Spyder fælge tilvalgt i kombination med PCCB keramiske bremser.

Penibelt velholdt siden bilen første gang blev indregistreret i Tyskland i starten af 2011, for sidenhen, i 2013, at stedfæstne sig i Italien hos en ældre connaisseur. Senest har bilen haft sin daglige sommer-gang i København og Nordsjælland, mens den har overvintret i opvarmede og kontrollerede faciliteter ved os. Vi har kendt bilen siden sommeren 2017, og vi har fulgt dens live nøje lige siden. Da vi hentede bilen hjem havde den kørt 52.000 kilometer.