Porsche 997 Turbo S Cabriolet
2011
|
60.000 km
|
530 hk

Original og veldokumenteret 911 Turbo S fra anden generation af 997-serien. At netop denne generation er særligt attraktiv, skyldes 2009-introduktionen af Porsches PDK-gearkasse – en effektiv dobbeltkoblingsgearkasse, som leverer langt hurtigere og mere smidige skift end den tidligere Tiptronic-automatgearkasse. En detalje, som sammen med en lang række andre opgraderinger – blandt andet en større og kraftigere 3,8-liters motor – gør netop denne version til den ubetinget mest efterspurgte Turbo fra 997-epoken. I dette tilfælde endda i S-udgaven med 530 hestekræfter i stedet for standardversionens 500.

 

Dette eksemplar er leveret fra ny til Porsche Center København i efteråret 2011. Af dokumenterne fremgår det, at bilens nypris inklusive afgifter lød på hele 4.147.758 kroner. Siden indregistrering har bilen været nidkært passet og plejet og autoriserede Porsche-værksteder i Danmark, og seneste service er således udført i april hos Porsche Center København. Dette ved en kilometerstand på 59.000.

Bilen fremstår i en attraktiv farvekombination med Basalt Schwarz Perleffekt Metallic (Z4) med matchende sort kaleche (V9). Indeni finder du en ligeledes sort læderkabine (AT) med grå kontrastsyninger og en række udvidede læderoptioner – herunder blandt andet læderbetrukket midterkonsol og ratstamme.

Bilen er som beskrevet udstyret med Porsches syvtrins PDK-dobbeltkoblingsgearkasse, der i samarbejde med de 530 hestekræfter muliggør 0-100-disciplinen på kun 3,3 sekunder. For at kunne nedbringe bilens fart så effektivt som muligt, er bilen ligeledes konfigureret med Porsche Ceramic Composite Brakes – de kulfiberkeramiske bremser. Disse bremser er ikke blot effektive, de gør sig også særdeles pænt bag en anden spektakulær feature ved denne bil – de 19-tommers sortlakerede fælge med centermøtrik.

Specifikatoner

Årgang: 2011
Kilometerstand: 60.000 km.
Hestekræfter: 530 hk.
Gearkasse: PDK 7-speed
Accel. 0-100 km/t: 3.3 sekunder
Topfart: 314 km/t
Effekt: 699 nm.

Udstyr

Adaptive sportssæder m. memory
Audio Interface, universal
Bluetooth
Bose Surroundsoundsystem
Grå kontrastsikkerhedsseler
Grå kontrastsyninger
Hvide instrumenter og Sport Chrono
HomeLink
Instrumentindfatninger i aluminium

Justerbar sædeopvarmning foran
LED dørlomme belysning
Læder på centerkonsol
Læder på ratstamme
Læder på instrumentbord
Læder på gearvælger
Læder på gearvælgeromfang
Parkeringsassistent bag
PCCB Porsche Ceramic Composite Brakes

PCM Porsche Comm. Management
PDK dobbeltkobling
Porsche våbenskjold i nakkestøtter
Regnsensor
Split-design på sidespejle (sort/sølv)
Sport Chrono Package Plus
Sæderyglæn lakeret i Basalt Schwarz
Tankdæksel i aluminiumslook
19” Centerlock fælge i sort